Holidays
Sightseeing
Festivals
Cultural
City Break
For Couples
Dracula tours
Adventure
Hiking Tours
Cycling tours
Winter Holiday

More adventure and special interest programmes!
Luxury
Danube Delta
Rent-A-Heli
Private tours
Castle tours
Tailor Made
Villas&Cottages
Where to Stay
Where to Go
Downloads
Newsletter
F.A.Q

Reservations
Payments
Terms

About Us
Our guides
Carreers
Contact
Affiliate

Ski cu elicopterul in Transilvania

Tur de heli ski


Heli Ski in Transilvania

(Ro9.0RoHe)

Heli Ski in RomaniaDaca vreti sa fiti regele partiei , incercati zonele montane neatinse de turismul de masa si veti avea sansa sa coborati prin zapada proaspata!
Cele mai atractive zone pentru heli ski in Transilvania sunt crestele gigantice ale Muntilor Iezer Papusa, Fagaras si Bucegi.

Program

Heli ski in Transylvania Romania

Ziua 1; Bucuresti – Sinaia – Brasov - Poiana Brasov
Transfer de la Bucuresti la Poiana Brasov, in inima Transilvaniei, cunoscuta ca si una din cele mai bune statiuni de ski din Europa Central Estica.
In drum spre Poiana Brasov, va opriti in Sinaia, perla statiunilor montane din Romania, unde se afla si Castelul Peles. Urmatoarea oprire este Brasovul, un oras medieval saxon, cu o puternica atmosfera medievala, care a jucat un rol important in istoria Romaniei. Cel mai important obiectiv turistic de aici este Biserica Neagra, cel mai mare edificiu gotic din Europa de Sud-Est.
Cazarea in Poiana Brasov este la un hotel de 4*, construit in 2005 ca hotel standard DeLuxe. Hotelul detine camere elegante, un modern centru Spa iar restaurantele, cu siguranta se vor ridica la asteptarile dumneavoastra.
 Savurati o cina de bun venit!

Ziua 2
; 09.00 – zbor spre Muntii Bucegi - 15 minute
Intalnire cu ghidul de heli ski. Transfer de dimineata la elicopter pentru zborul spre Muntii Bucegi (15 minute), care gazduiesc cele mai mari si impunatoare statiuni montane din Romania.
Diferenta de nivel pentru fiecare partie este de aproximativ 600m iar timpul de ski este de 40 de minute.
Transfer la hotel la sfarsitul fiecarei sesiuni de ski.
Elicopterul este inchiriat pentru 3 ore timp efectiv de zbor/ zi.

In Poiana Brasov exista o multime de optiuni de petrecere a timpului liber. Puteti alege snowboardul sau ATV-uri pentru a explora zona, sau mai pueteti alege excursii cu sania trasa de cai, baruri, cluburi, discoteci, piscine acoperite, saune, centre de masaj si fitness.
Zilele 3 si 4
; 09.00 – zbor spre Muntii Iezer Papusa - 35 minute
Una din cele mai atractive zone de heli ski sunt Muntii Iezer papusa. Aici gasiti partii de aproximativ 600 de metri, si 2000 de metri diferenta de nivel.
Elicopterul este inchiriat pentru 3 ore, timp efectiv de zbor/zi.

Pentru o experienta autentic romaneasca recomandam sa petreceti o seara la Restaurantul Sura Dacilor sau la Restaurantul Coliba Haiducilor din Poiana Brasov. Ca si companie pentru delicioasele preparate romanesti, in ambele restaurante va puteti bucura de o atmosfera plina de viata, animata de muzica populara romanesca
Zilele 5 si 6
; 09.00 – zbor spre Muntii Fagaras - 45 minute
Bucurati-va de splendoarea Muntilor Fagaras, parte a Carpatilor Meridionali: impunatori, salbatici si foarte spectaculosi, care gazduiesc cel mai inalt varf montan din Romania, Moldoveanul, si lacuri glaciare spectaculoase.
Timpul de zbor din Poiana Brasov este de 45 de minute.
Aici gasiti parti de 600 -800 de metri, cu diferenta de nivel de 2000 – 2600 metri.
Elicopterul este inchiriat pentru 3 ore, timp efectivde zbor/ zi.


Ziua 7, Poiana Brasov – Bran – Rasnov – Bucuresti
Luati-va la revedere de la statiunile montane. Veti fi transferati din Poiana Brasov la Bucuresti. In drum spre capitala, veti face cunostinta cu istoria Transilvaniei, vizitand 2 obiective turistice majore: Cetatea Rasnov si Castelul Bran.
Cetatea taranesca Rasnov este cea mai bine conservata din Transilvania si cea mai mare construita vreodata in Europa de Est.
Veti continua calatoria vizitand faimosul Castel Bran, pe nedrept numit Castelul Dracula. Branul isi datoreaza faima atat farmecului sau unic, dar si mitului Dracula creat de Bram Stocker. Castelul este o adevarata fortareata construita din piatra, un labirint cu colturi si camere secrete.
Informatii speciale:

Programul de heli ski si itinerariul depind de conditiile meteo favorabile zborului, de nivel de pregatire a turistului si conditiile zapezii. Veti fi asistati de un ghid profesionist care vă va recomanda zonele bune pentru ski. Este necesara o buna conditie fizica.

Termeni de anulare a zborului
In cazul in care zborul nu se poate efectua din cauza conditiilor vremii, clientului i se va  inapoia suma platita pentru zborul cu elicopterul (300€/ora/turist). In cazul in care zborul este anulat de turist, suma nu se inapoiaza.

 

Elicopterul

Heli ski in Transylvania
Tipul de elicopter este  Eurocopter AS 350 B3 fabricat 2003.
Cei peste 20 de ani de experienta in zborul cu elicopterul recomanda echipa noastra de piloti ca fiind cea mai buna in domeniul Ski cu elicopterul in Transilvania.

Elicopterul este inchiriat pentru 3 ore timp efectiv de zbor, dupa transferul de la heiport la partii. In cazul in care zborul nu se poate efectua din cauza conditiilor vremii, clientului i se va  inapoia suma platita pentru zborul cu elicopterul (300€/ora/turist). In cazul in care zborul este anulat de turist, suma nu se inapoiaza.


Cazare
Dracula Hotel Transylvania

Cazare intr-un luxurios hotel de 4*, cu un autentica tema medievala (o fantezie medievala cu paturi) in Poiana Brasov; bucurati-va de o adevarata cina medievala in restaurantul Dracula – muzica si farfurii medievale.
Hotelul detine un modern centru Spa. Camerele sunt confortabile si frumos decorate, cu facilitati moderne: telefon, acces internet, televiziune prin satelit, conexiune fax/modem, CD&video player la cerere, casuta vocala, mini bar, uscator de par si altele.

Pret si date de plecare

data de plecare
Pret pe persoana
(bazat pe 4 persoane care se cazeaza in camere single)
disponibilitate
pachet de 7 zile . Plecare din Bucuresti (10.00 GMT +02:00)
la cerere -pentru minim 4 participanti

€ 8859

disponibil

Price include

Servicile unui ghid montan/ ghid de heli ski profesionist pentru durata programului de heli ski, 5 zile.
Cazare: 6 nopti intr-un hotel de 4*
Transport: transfer cu microbuz de la/ la Bucuresti, transfer de la hotel din Poiana Brasov la elicopter pentru durata programului de heli ski, 5 zile
Mese: mic-dejunuri
Elicopter: 5 zile de inchiriere, 3 ore/zi

Nu include:  mesele care nu sunt trecute la incluziuni, echipament si unelte, asigurare, intrari la obiectivele turistice, si altele care nu sunt mentionate.

Din motive de siguranta si pentru o buna desfasurare a evenimetului, va rugam sa va aduceti propriul echipament de schi si unelte (schiuri de free ride, lopata, sonda avalansa, ARVA, casca de protectie)

Programul de heli ski poate fi prelungit sau scurtat, la cerere.
Contra cost, elicopterul poate fi inchiriat pentru mai mult de 3 ore.

 

Plati

Acceptam MasterCard si Visa pe sistemul nostru de plati securizate on-line, MasterCard, Visa, JCB, Diners Club si American Express prin fax si telefon.
De asemenea acceptam plati via PayPal (cu credit card, Visa, MasterCard, American Express, Discover sau din contul PayPal),transfer bancar si Western Union.
Clic aici   pentru a accesa pagina noastra de rezervari! (pagina este in limba engleza)


Mai multe programe de heli ski pe site-ul nostru specializat: 

www.rent-helicopters.com


Atractii turistice

Pe langa programul de Heli Ski  putem crea un program care sa includa tururi locale de una sau doua zile (Brasov, Sighisoara, Bran, Sinaia, Brasov).

Brasov
Timp de secole, Brasovul a fost poarta de trecere între Valahia, Moldova si Transilvania, detinând unele privilegii comerciale. Astfel, atât producatorii cât şi negutatorii prosperau in acest oras. Oraşul Brasov a fost fondat in Evul Mediu, dar nu se cunoaste o data exactă. Ceea ce se cunoaşte cu exactitate este că germanii care au venit în Romania in timpul secolului 13 au gasit  aici o comunitate româneasca   – oraşul este o dovada vie a modului în care aceste doua culturi au co-existat.mai multe detalii

Sighisoara
Bucurati-va din plin de o locatie medievala! Sighisoara este cel mai bun loc in care va puteti bucura de o aventura medievala. Cetatea medievală a Sighişoarei este cea mai frumoasa din Europa, inca locuită, si totodată monument UNESCO. Un oras cu atmosferă caldă si intima, care ofera privelisti uluitoare, unde gasiti preparate delicioase in restaurantele cu arhitectura veche, si povestiri vampiresti; vizitati Turnul cu Ceas, Colectia de Arme Medievale si Camera de Tortură. mai multe detalii

Bran
Castelul Dracula din Bran isi datorează renumele atat pentru farmecul sau unic cat si pentru mitul creat in jurul lui Dracula. Castelul Peles, cea mai frumoasa rezidenta regală din Europa.Bucuresti
O sesiune de cumparaturi intr-o adevarata capitala europeana – Bucuresti; luati pulsul vietii de noapte a Bucurestiului: cazinouri, cluburi de noapte, discoteci sau cluburi si restaurante romantice. In drumul spre Bucuresti puteti vizita Castelul Peles din Sinaia, cea mai frumoasa rezidenta regala din Europa si puteti servi un pranz special la Restaurantul Palace, locul unde pasagerii faimosului tren Orient Express obisuiau sa serveasca masa. Puteti vizita si  Manastirea Snagov, unde, conform legendei a fost inmormantat Vlad dupa ce a  fost asasinat. mai multe detaliiSunati-ma inapoi!

Consider in mod serios ca doresc sa fac o rezervare.
Sunati-ma inapoi!

(clic aici pentru a ne furniza numele dumneavoastra, numarul de telefon si perioada cand doriti sa fiti contactat iar noi va vom suna)


Kit de presa

Sunteti un jurnalist sau un reporter care lucreaza la un editorial despre heli ski, Transylvania, nunti, drumetii sau tururi culturale? Va putem oferi idei pentru articole, intreviuri si numai! Am aparut in emisiuni televizate si la radiouri si am fost intervievati de numeroase publicatii internationale.

 

Cum sa ne contactati

Cea mai buna cale de a ne contacta este prin email .Verificam e-mailul chiar si cand suntem pe drum.
Aveti un termen limita? Sunati-ne! Suntem obisnuiti cu termenele limita si va putem ajuta.


Mentiuni media

Suntem incantati sa afirmam ca  Transylvania Live - Rent Helicopters  a atras atentia unor importante publicatii si televiziuni.
mai multe detalii aici

Trimite email! (clic pentru a trimite un email unui prieten)

AddThis Social Bookmark Button  

 

 

 

 

 

This site is best viewed with Microsoft Internet Explorer 6.0 © Transylvania Live 2006
Adventure
Nature
Activity
Ski Holidays
Heli tours
Special interest
Learning

Trekking-Climbing
Walking - Hiking Climbing School

Heli Hiking
Heli Biking
Heli Skiing

 
Holidays in Romania: Best of Romania tour -Transylvania tour -Romania hiking -Vampire Tour in Transylvania -Dracula Tour -Halloween in Transylvania -Europe walking tour -visit Romania -Vacation for married couple -Romania travel -Group travel Europe -Medieval Romania tour -Danube Delta luxury resort -Cultural tour Romania -Fishing holidays -Eastern Europe tour - European city break -Short break Europe -Cross country ski -Tailor made tour -European motorcycle tour -Transylvania tourism -Romania Tourism -Romania Travel -Heli hiking -Heli skiing -Heli ride -Romania tourism -Europe festival -destination wedding Transylvania -painting workshop in Transylvania -buy art from Transylvania -press about us -genealogy Romania -genealogy tours in Transylvania -destination wedding Transylvania -rent a villa in Danube Delta - BMW motorcycle rental Europe -private guides -2008 journeys calendar -2008 Valentine's Day idea -Touring Romania -Touring Transylvania -Rent-a-heli -Transylvania travel tours -Romania travel tours -small group walking tour - walking tours Romania - walking tours Transylvania -Dark tourism - History of Dracula - Real Dracula -Romania Genealogy -Transylvania Genealogy -Hiking Tour Romania -Hiking Transylvania -Hike Romania -Hike Transylvania -Halloween Romania - Halloween Transylvania -Halloween in Europe -Halloween Tour -Halloween Vacation -Transylvania Short Break - Romania Short Break -Luxury Travel Romania -Luxury Travel Transylvania -Transylvania Luxury Holiday - Romania Luxury Holiday -private guided tour Romania - private guided tour Transylvania

Where to go: Alba Iulia - Biertan - Bistrita - Bucharest - Budapest - Bran - Brasov - Curtea de Arges - Fagaras - Hunedoara - Medias - Rasnov - Sibiu - Sighetu Marmatiei - Sighisoara - Suceava - Szeged - Turda - Europe festivals

links - www.visit-transylvania.co.uk - www.visit-transylvania.eu - www.dracula-tour.com - www.viajes-rumania.es